НОВИНИ ОТ РТПП/К

ТПП Стара Загора организира участие в кооперационна борса в Белград

Кооперационна борса в областта на хранително-вкусовата промишленост FOODREX 2012 ще се проведе на 10 февруари 2012 г. в Белград, Сърбия. Срещите ще бъдат от 11:00 до 14:00 часа и от 15:00 до 18:00 часа. Работните езици са английски и сръбски.

Събитието предоставя възможност за обмен на текущи разработки и иновации между различните страни, както и провеждане на двустранни бизнес срещи по насрещни интереси с фирми, специализирани в следните продуктови групи: паста и хлебни продукти, прясна и замразена храна, подправки, плодове и зеленчуци, месо и месни продукти, вода, алкохолни и безалкохолни напитки, топли напитки, органични храни, мляко и млечни продукти, сладкарски изделия и други.

Таксата за участие за фирми членове на ТПП – Стара Загора е 100 лв. без ДДС, за фирми, които не са нейни членове - 160 лв. без ДДС.

Таксата включва: логистична услуга за регистрация за участие, съдействие при организиране на пътуването, предоставяне на списък с подходящи хотели, подготовка на предварителен график за провеждане на бизнес срещи по насрещни интереси, координиране и предоставяне на допълнителна актуална информация по организационни въпроси, свързани с провеждане на бизнес срещите.

Колкото по-рано постъпи заявка за участие, толкова по-голям брой компании-партньори ще имат възможност да се запознаят със съответния фирмен профил.

Фирмите, които желаят да участват, трябва да изпратят попълнена регистрационна карта в срок до 1 февруари 2012 г. За повече информация: Мануела Гуджева, тел.: 042 626297, 626033, E-mail: mgudzheva@chambersz.com.

НОВИНИ ОТ БТПП
Анализ на БТПП: България в международните класации 2011
Важна оценка за настъпилите промени в развитието на България можем да открием в докладите на водещи международни организации, които излязоха през 2011 г. Още
Нови членове на БТПП
Новорегистрирани търговски представителства на чуждестранни лица
НОВИНИ ОТ РТПП/К
ТПП Стара Загора организира участие в кооперационна борса в Белград
Кооперационна борса в областта на хранително-вкусовата промишленост FOODREX 2012 ще се проведе на 10.02.2012 г. в Белград, Сърбия. Още
ИКОНОМИКА
Ключови показатели за България
НСИ публикува ключови показатели за България към 30.12.2011 г. Още
Минимални осигурителни прагове за 2012 г.
Окончателният вариант на минималния осигурителен доход ... Още