Назад

Турско-български бизнес форум на тема “Възможности за устойчиво търговско-икономическо сътрудничество в прехода към зелена икономика“


Регионалните и глобални промени в днешно време, скъсяването на веригите на доставки, повишаващото се значение на сътрудничеството между съседни и близки държави увеличават важността на дейности и мероприятия, насочени към разширяване на търговско-икономическите отношения между бизнеса от двете страни.

В тази връзка, със съдействието на Търговската секция при Посолството на Република Турция на 10 – 11 юни 2022 г. в хотел „Регнум“, гр. Банско се планира провеждането на Първи турско-български бизнес форум в Банско на тема “Възможности за устойчиво търговско-икономическо сътрудничество в прехода към зелена икономика“. Събитието се организира от Българско-турската търговско-индустриална камара (БТТИК), съвместно с  Турско-българският бизнес съвет при Съвета за външноикономически връзки на Р. Турция (DEİK), Асоциацията на стоковите борси и търговско-промишлените палати в Турция (ТОВВ), BPW İstanbul и БУЛТИШ - Дружество на български и турнски бизнесмени.

В рамките на Форума се предвиждат възможности за презентиране и разкриване на щандове на фирми от двете страни (от сектори, сред които машиностроене, строителство, хранително-вкусова промишленост, енергийно и логистично оборудване, дървообработваща промишленост, IT сектор, туризъм, здравен туризъм), В2В срещи по сектори, панели с акцент върху възможностите за сътрудничество в сферата на зелената икономика, с участието на представители на ведомства за насърчаване на търговията и инвестициите от двете страни. 

 

Всеки желаещ следва да се регистрира и потвърди участието си в срок най-късно до 31 май 2022 г. като попълни на формуляра от следния линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4MX3BIZiGrbDc9CMtZR1v_G0fErI75QS4ogRriNa7-9oscg/viewform?usp=sf_link

Лице за контакти за разкриване на щанд:
Менент Шукриева
Coordinator of BULTİŞAD
+359 876 631 071
+359 878 850733
office@bgtrchamber.com

Лице за контакти за нощувки и други услуги на хотел „Регнум“
Иванка Банкова
+359 749 83 024
+ 359 887 47 27 30
vanya@regnum.bg
regnum@regnum.bg

Приложение:

Програма в неокончателен вариант

Оферта от хотел „Регнум“, Банско