Брой 188 (1946), 02-10-2019
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

В Търговски Център Европа в София официално отвори врати корпоративна занималня "АЛФ"Новата занималня за децата - "АЛФ", официално отвори врати в Търговски Център Европа (ТЦЕ). Тя е създадена специално да обслужва корпоративните нужди на работещите фирми в търговския център като улеснява работодателите и служителите в натоварения график на градската среда. С модерната образователна услуга, която се фокусира върху експертна и иновативна грижа за деца от 2 до 12 години, ТЦЕ става привлекателно място за работа в София – с уредена инфраструктура и възможност за почасова, полудневна и целодневна занималня, което освобождава капацитет за по-ефективно изпълнение на служебните задачи.

При откриването лентата прерязаха официално пропърти мениджърът на ТЦЕ Тодор Кавръков, председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов и Мария Любенова – управител на Корпоративна занималня АЛФ.

Бизнесът подкрепя "АЛФ" и ще помага активно новата образователна услуга да бъде адаптирана максимално бързо към съвременната динамична бизнес среда с цел създаване на по-добри условия за работа на служителите с деца и минимизиране на стреса на работното място“ – отбеляза Тодор Кавръков.

Председателят на БТПП напомни, колко е важно всеки работодател да съдейства за подкрепа на такива инициативи, които позволяват работниците и служителите да разчитат, че децата им са под сигурни грижи на квалифицирани преподаватели и възпитатели. Цветан Симеонов отбеляза, че Палатата ще съдейства за запознаване на своите членове с опита на занималня АЛФ - в услуга на бизнеса, така че добрата практика да получи приемственост.

Според Мария Любенова – управител на Корпоративна занималня "АЛФ", системата на обучение има за цел генериране на рационално мислене и поведение в съвременната среда  и е създадена по проект BG05M90P001-2.010-0266-C01 на ОП РЧР, съфинансиран от Европейския социален фонд.

Повече за АЛФ виж  тук

НОВИНИ ОТ БТПП
FORBES България се завръща на пазара, за да помогне на българите да следват мечтите си
Новият слоган: "Успехът е тук" Още
В Търговски Център Европа в София официално отвори врати корпоративна занималня "АЛФ"
Създадена по проект на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" Още
НОВИНИ ОТ РЕГИОНАЛНИ ПАЛАТИ
Хасковската търговско-промишлена палата участва в изложението КавалаЕкспо и международен форум в Кавала
БЕЗОПАСНОСТ НА ТРУДА
Възложителите по обществени поръчки и бенефициентите на безвъзмездна помощ вече могат да получават достъп до системата за „Електронни удостоверения“
ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА
Регионална кръгла маса по транспорт в Подгорица, Черна гора
20,6 млрд. евро трябва да бъдат инвестирани в основната транспортна мрежа на Западните Балкани до 2030 г. Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейската комисия обяви победителите за наградата за безопасност на продуктите на ЕС
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство от Enterprise Europe Network
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Семинар „Дискриминация на работното място: Как да въведем подходяща работна среда в практиката“
18 октомври 2019 г., 8:30-12:30 ч., в х-л „ИнтерКонтинентал“ Още