Брой 66 (1578), 04-04-2018
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

Българска фирма намери нов партньор с помощта на EEN към БТПП


БТПП продължава да Ви информира за успелите български компании, които сключват международни партньорства чрез мрежата на Enterprise Europe Network. Българската компания Nexu Me ЕООД, специализирана в разработване на дигитални продукти и IT решения, намери нов партньор в лицето на полската фирма eLeader Sp. z o.o.

Nexu Me ЕООД е специализирана в концептуализация, дизайн, позициониране и разработване на мобилни решения създаващи стойност за потребители. Фирмата изгражда продуктите си, върху потребностите на клиентите си. Това може да се наблюдава по време на всеки етап: от изясняване на първоначалната идея, анализиране на изискванията, дизайн и развиване на софтуерни приложения до доставката, интегрирането и поддръжката на продуктите.

От началото на април 2018 г. Nexu Me ЕООД започва да развива Интерактивен детски учебен център. Учебният център ще включва разнообразни извънкласни дейности за деца в предучилищна възраст и ученици. Като компания, която търси нови бизнес партньори и  възможности за разширяване на предлаганите от тях услуги, Nexu Me ЕООД реши да потърси Enterprise Europe Network към БТПП. 

Чрез подкрепата на експертите от Българската търговско-промишлена палата и базата данни с оферти на EEN фирмата осъществи контакт с няколко потенциални партньора. Това бе и първата стъпка към взаимноизгодното партньорство с компанията eLeader Sp. z o.o.,  един от водещите световни иноватори в бизнеса с мобилни софтуери.

Продуктът, който ще започнат да предлагат на българския пазар, е "eLeader Mobile Visit" - решение за компании със служители извън офиса (например продавачи, търговци,  специалисти по поддръжка на съоръжения, промоутъри и други). Мобилното приложение има превъзходен потребителски интерфейс, гъвкавост и функционалност на много системи (SFA, FFM, RSE, BPM, CRM, MWM), което ще повиши ефективността на служителите на терен и ще улесни вземането на решения от мениджърите. Nexu Me ЕООД ще може да осигурява бизнес анализ, управление на проекти, внедряване, конфигуриране, интеграция, поддръжка и обучение за използване на дигиталната платформа.

Ако и Вие търсите партньори за общ проект, бизнес или технологичен трансфер, не се колебайте да се свържете с Enterprise Europe Network.

Защото за Enterprise Europe Network е важен успеха на клиентите!

 

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Становище на АОБР относно проекта на ЗИД на Закона за енергетиката
БТПП отличи с почетен диплом търговския съветник към Посолството на Социалистическа република Виетнам в България
По повод приключването на неговия трети мандат в София Още
Българска фирма намери нов партньор с помощта на EEN към БТПП
За Enterprise Europe Network е важен успеха на клиентите Още
Нови членове на Палатата
МЕЖДУНАРОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО
Катарска делегация е на посещение в България за проучване на възможности за инвестиции
Проявяват интерес към проекти, свързани с транспорт, енергетика, здравеопазване и инфраструктура Още
ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ
Над 4 млрд. лева са разплатените евросредства по програмите за периода 2014 – 2020 г.
Изпълнението на програмите навлиза в решителния си етап Още
ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ
Проект на Постановление на Министерския съвет за приемане на изменение нормативни актове на Министерския съвет
За облекчаване на режимите чрез намаляване на административния натиск Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Международни панаири, изложения, форуми
Съобщения, получени в БТПП Още