Брой 167 (1925), 30-08-2019
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

БГ Баркод: бързо и лесно импортиране на продуктови данни


Български моден бранд с най-много регистрирани продукти за седмицата 19-23 август 2019г.

Фирмата „Рей трейдинг“ ЕООД, стояща зад младия български бранд за дрехи „Ray Apparel”, е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 19-23 август 2019г., възползвайки се от преимуществото за импортиране на данни в предварително изготвен темплейт, формат Excel.

„Ray Apparel“ е създаден през 2017г. като бранд за дамски дрехи. След успешното му стартиране и разрастване, в началото на 2019г. е пусната и първата мъжка колекция. Марката включва в портфолиото си разнообразни модни линии -- елегантни младежки рокли, ежедневни практични модели, облекло подходящо за спорт и свободното време и специално разработена фитнес серия. Продуктите отразяват комбинация между необходимото удобството и стила, към който се стремим. Фирма „Рей трейдинг“ ЕООД залага на високотехнологична собствена производствена база, модерни авторски модели и използването на висококачествени материали. Продуктите с марката „Ray Apparel“ са произведени в България и се реализират в цяла Европа.

В каталога БГ Баркод, фирмите въвеждат, съхраняват и споделят проверена информация за продукти от различни сфери, включително и от текстилната индустрия. Поради богатото портфолио на „Рей трейдинг“ ЕООД и специфичното изискване на тази индустрия за наличие на един артикул в различни размери и цветове, с цел по-бързо и ефективно въвеждане в каталога БГ Баркод, фирмата се възползва от възможността за попълване на данните в предварително изготвен темплейт (формат Excel), който бе импортиран в платформата след проверка от страна на експертите на GS1 България.

Веднъж въведени продуктовите данни, те могат да се споделят с различни търговски партньори от страната и чужбина, особено с така популярните през последните години marketplace платформи за продажба, предоставящи лесен начин да се увеличат броя на взаимодействията с потенциални клиенти. Благодарение на структурираните и надеждни продуктови данни, като тези, които можем да намерим в БГ Баркод, производителите и съдържателите на търговски марки много по-лесно съхраняват и споделят информацията за артикулите си и съответно имат шанс да увеличават продажбите, а от „Ray Apparel“ са подготвени да се конкурират за вниманието на потребителя в платформи използвани в цял свят.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/

 

НОВИНИ ОТ БТПП
БТПП предлага услуги за бизнеса, свързани с обработка и анализ на информация
Подкрепа при вземане на управленски решения и подобряване на маркетингови стратегии на фирмите Още
Наръчник за регистрация на търговска марка или марка за услуги в Китай
В подкрепа на млади предприемачи за представяне на родни продукти на китайския пазар Още
БГ Баркод: бързо и лесно импортиране на продуктови данни
Български моден бранд с най-много регистрирани продукти за седмицата 19-23 август 2019г. Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Презентация на „Експоцентър“ - Москва
26 септември, Международен панаир Пловдив Още
ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Какви са най-честите нарушения, за които надзорните органи налагат санкции по GDPR
Автор: Асоциация за защита на личните данни Още
ИНВЕСТИЦИОННИ ПРОЕКТИ
Китайският производител на електробуси Alfa Bus проучва българския пазар
Интерес към изграждането у нас на завод за асемблиране на автобуси Още
ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ
Наредба за водене на публичен регистър на лицата, които ще извършват внос, производство, продажба на машини и/или съоръжения за производство на тютюневи изделия