Назад

Покана за обучение по бранд мениджмънт и невромаркетинг


Enterprise Europe Network  към БТПП  организира на 14 декември 2021 г. от 10.30ч. в платформата ZOOM онлайн обучение по бранд мениджмънт и невромаркетинг  с участието на един от най-добрите лектори у нас – д-р Станимир Андонов, създател на MarketingPro Engineering и ръководител на Neuromarketing Bulgaria. Обучението се организира в сътрудничество с GIS-Transfer Center.

Участниците ще придобият ценни знания и умения в областта на управлението на бранда и невромаркетинга, които могат да създадат изключителна добавена стойност за Вашата компания, организация, професионална дейност.

В условията на дигитална трансформация на икономиката и обществото ни от все по-голямо значение е компетентността ни да може да предлагаме по въздействащ начин съдържание, стоки и услуги в онлайн среда, конкурирайки се с водещи брандове в световен мащаб.

Изкуството на невромаркетинга се крие в ефективното прилагане на знанието как работи мозъкът на Вашия клиент и какво би го накарало да купи именно Вашия продукт или услуга.

Такса участие: 15 лева, които може да платите по банков път по сметка на БТПП: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 или на каса в БТПП на ул. „Искър“, 9, София.

Молим да потвърдите Вашето участие до 10.12.2021 на een@bcci.bg и да заплатите своята такса до 12.12.2021.

За повече информация и контакт: Европейски иновационен и информационен център, +359 2 / 81 17 525, een@bcci.bg