НОВИНИ ОТ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ
  Обучение за професия "Техник-технолог в ХВП", спец. "Производство на месо, месни продукти и риба"
  
    
   
    
	Съюзът по хранителна промишленост информира за провеждане на: Обучение за професия "Техник-технолог в ХВП", спец. "Производство на месо, месни продукти и риба" - от 22 до 26.02.2021г., гр. София.
	Курсът ще започне на 22.02.2021 г. Заниманията ще се провеждат в Дом на техниката, гр. София, ул.”Г.С.Раковски” 108, 2 етаж, зала № 3 при стриктно спазване на епидемичните условия.
	Регистрацията на участниците е на 22.02.2021 г. от 9,30 до 10,00 часа в офис 408, 4 етаж, а откриването на курса е от 10,00 ч. същия ден.
	Цената за един участник е 550 лева и в нея са включени всички разходи по провеждането на обучението – теория и практика, учебни материали, разходи за Държавния изпит и издаване на Свидетелствата за завършен курс за професионална квалификация .
	 Заявки за участие, с копие от платежно нареждане, се изпращат по ел.път или по поща най-късно до 16. 02. 2021 г . на адрес:
	Съюз по хранителна промишленост
	София 1000, ул. Раковски 108, офис 408 Тел./факс: 02/ 987-47-44
	GSM: 0888 /72 24 82 e-mail: ufi_sb@abv.bg
	Инж. Соня Бургуджиева
	Сумите се превеждат по сметка:
	Банкова сметка на Съюз по хранителна промишленост :
	обанк България” , ФЦ София Окръг
	BIC код: BPBIBGSF
	IBAN: BG 05BPBI 7942 1019 1562 01
	Таксите могат да се внесат и в деня на регистрацията, но само след предварителна уговорка.
	Заявка за участие  ТУК
	 
      
  
 
  
  
    
    НОВИНИ ОТ БТПП
        Пресконференция за представяне на Мобилно приложение за измерване риска от текучество на работната сила в предприятията
    
        БТПП подписа меморандум за разбирателство с Центъра за МСП на ЕС
    Подкрепа на фирми, които търсят възможности за бизнес в Китай 
Още 
        БГ БАРКОД: нов български моден бранд
    „Вито 8361“ ООД е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 18-22 януари 
Още 
          
      
    НОВИНИ ОТ  РЕГИОНАЛНИ ПАЛАТИ
        Шести „Онлайн преглед на добри практики“ по проект  „Dialog for Innovation And LOcal Growth”
    
          
      
    НОВИНИ ОТ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ
        Обучение за професия "Техник-технолог в ХВП", спец. "Производство на месо, месни продукти и риба"
    От 22 до 26 февруари 2021г.,  София 
Още 
          
      
    ТРУД  И  ЗАЕТОСТ
        Близо 15 000 безработни ще започнат работа по Националния план за действие по заетостта през 2021 г.
    11 хил. ще бъдат включени в обучения по програми и мерки, за да станат по-конкурентоспособни на пазара на труда 
Още 
          
     
      
    НОВА  НОРМАТИВНА  УРЕДБА
        Наредба ще стимулира даряването на храни, все още годни за косумация
    Условия, изисквания и отговорности на всички, които участват в дейностите по хранително банкиране 
Още 
          
      
    ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ, ТЕХНОЛОГИИ
        Министерският съвет прие процедура за подбор на проектни предложения за създаване на Европейски цифрови иновационни хъбове в България
    В подкрепа на цифровата трансформация 
Още 
          
      
    ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
        Оферти за бизнес партньорство