Назад

БГ Баркод: натурални технологии


 

Българската фирма „Натурални Технологии” ООД  е с най-много въведени продукти за изминалата седмица в електронния каталог БГ Баркод.

Оцетите и горчиците на Natural Technologies са изцяло натурални продукти, произведени по австрийска технология и изпитани във времето рецепти. От фирмата желаят да предоставят оцет и горчица в техните най-чисти и натурални форми, за да могат потребителите да усетят максимално качествата на тези природни богатства.

Информация за продуктите на „Натурални Технологии” ООД вече може да бъде намерена и в електронния каталог БГ Баркод, а потребителят може лесно да прочете повече за различните видове с едно сканиране на баркода върху етикета посредством мобилното приложение БГ Баркод.

GS1 България има удоволствието да напомни, че е активна и игра за сканиране на баркод номера, започващи с 380, посредством мобилното приложение БГ Баркод. При неоторизиран баркод се получава съобщение „невалиден баркод“. Потребителят може да направи снимка и да изпрати автоматичен сигнал през приложението БГ Баркод. Всички, които са подали сигнали в периода 15 април – 30 ноември 2022 г., ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв. за пазаруване в eMAG.