Назад

Голям интерес към търговското изложение на БТПП "Доверете се на българското"





Успешно протича 19-то издание на търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО“, което се провежда в Централни хали.

Въпреки затрудненията, които изпитват българските производители и противоепидемичните ограничения към посетителите, изложението се радва на голям интерес от страна на жителите и гостите на София.

В изложението участват над 30 фирми - производители, търговци, предприемачи, които предлагат различни български продукти в областите: био продукти, облекло, трикотажни изделия, обувки, чанти, бижута, стоки за бита и  коледни подаръци.

80% от участниците са малки фирми. По браншове фирмите са разпределени по следния начин: био продукти – 5 %; сувенири и бижута – 5%; кожени изделия – 10 %; конфекция и трикотаж – 80%.

Търговското изложение „Доверете се на българското”:

  • Събира на едно място само български производители и търговци;
  • Участието в изложбата дава възможност за представяне на фирмата и презентация на продуктите;
  • Предоставя възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.

Посетителите на изложението закупуват коледни подаръци от малки български фирми, които представят своите изделия изключително по изложения.

Гостите на изложението проявяват подчертан интерес към новите колекции спортни и елегантни облекла за зимния сезон на атрактивни цени, както и към предлаганите чанти, обувки и аксесоари от естествена кожа. Посетителите се запознават с полезните съставки на зеолита и копривата и използването им в ежедневието. В духа на българските традиции и идентичност  се предлагат  фолклорни колекции дрехи с красиво бродирани етно-елементи.

Фирма от София предлага облекла за най-малките посетители. Голям брой гости се насочват към изложените ръчно изработени бижута от естествени материали и речни перли.  

Заповядайте  до 23 декември, 2021 г. в Централни Софийски хали!

Доверете се на българското!

Организатор: Българска търговско-промишлена палата

Всеки може да посети щандовете на „Доверете се на българското“ до 23 декември всеки ден от 10 до 19:30 часа и да закупи предпочитаните стоки и коледни подаръци.