Брой 25 (1537), 05-02-2018
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Национално участие в Международата изложба за селско стопанство, технологии и ХВП „AgriteQ 2018“


Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ организира национално участие в Международната изложба за селско стопанство, технологии и ХВП „AgriteQ 2018“, която ще се проведе в периода 20-22 март 2018 г. в гр. Доха, Катар.
Изложбата се организира и е под патронажа на Министерството на общините и околната среда на Държавата Катар.

В продължение на пет последователни години Международната изложба за селско стопанство, технологии и ХВП в Катар (AGRITEQ) е начело в осигуряването на пълноценна платформа за местните и международни заинтересовани страни в областта на селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, за да обменят опит, да откриват тенденции и развития и да се възползват от възможностите за бизнес в този жизненоважен сектор.

През 2018 г. AgriteQ отбелязва шестото си издание от 20 до 22 март в изложбения и конгресен център в Доха (DECC), за да подчертае иновациите в селското стопанство, технологии и ХВП и да определи пътната карта за постигане на продоволствена сигурност и устойчиво развитие.
Събитието създава идеална възможност за българските производители и специалисти да предложат широк спектър от селскостопански технологии, оборудване и хранителни продукти, да се срещнат с ключови фактори, вземащи решения, да открият най-добрите възможности за реализация на своята продукция.
Специално за България организаторите от катарска страна предоставят безплатна изложбена площ в размер на 500 кв.м., като в рамките на изложбената площ на всеки български участник ще бъде осигурен оборудван щанд от 18 кв.м.

Стандартният щанд от 18 кв.м. за всяка фирма включва следното оборудване: подово покритие, разделителни стени, табела с името на фирмата, 2 бр. маси за преговори, 6 бр. стола, 2 бр. заключващи се инфо дескове, 4 бр. полици, осветление, контакти.

Пълна информация ТУК

При интерес за участие в изложбата, следва най-късно до 9.02.2018 г. (вкл.), предприятието да подаде изискуемите документи в деловодството на ИАНМСП, ул. „Леге” 2-4, 1000 София, по куриер или с електронен подпис на управителя на официалния електронен адрес на Агенцията: office@sme.government.bg

 

НОВИНИ ОТ БТПП
БТПП издава сертификати на класираните фирми в „ТОП 100” и „ТОП 1500+”
Подпомага доброто представяне на фирмата пред партньорите, дава обективна оценка на успехите й Още
Покана за участие в двустранни срещи в рамките на Mobile World Congress 2018
26-28 февруари 2018 г., Барселона, Испания Още
Нови членове на Палатата
ПАЗАР НА ТРУДА
Проучване за потребностите на работодателите от работна сила
Инициатива на Агенцията по заетостта Още
ПРЕПОРЪЧАНО ЧЕТИВО
Колко висока е инфлацията при приемането на еврото?
Автор: Десислава Николова, Институт за пазарна икономика Още
ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ
Проект на Наредба за условията и реда за подаване на документи по Закона за акцизите и данъчните складове по електронен път
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Посещение на българска бизнес делегация в Пермския край
26 февруари - 3 март 2018 г. Още
Национално участие в Международата изложба за селско стопанство, технологии и ХВП „AgriteQ 2018“
Доха, Катар, 20-22 март 2018 г. Още