Назад

БГ Баркод: бижута по нетрадиционен начин


Българската фирма „Флика България“ ЕООД е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 18-24 април 2022 г.

Компанията се занимава с изработка и предлагане на бижута под марката Flicka. Зад бранда стоят две млади дами, по професия ландшафтни архитекти, които искат да внесат разнообразие в носенето на бижута и аксесоари. Бижутата се изработват ръчно, с особено внимание към детайла.

БГ Баркод е електронен продуктов каталог не само за хранителни стоки, а включва артикули от различни категории. Поради многообразието на портфолиото с цел по-бързо и ефективно въвеждане в каталога БГ Баркод, фирмите могат да се възползва от възможността за попълване на данните в предварително изготвен темплейт (формат Excel), импортиран в платформата след проверка от страна на експертите на GS1 България.

GS1 България има удоволствието да напомни, че до края на м. ноември 2022 г. е активна и игра за сканиране на баркод номера, започващи с 380, посредством мобилното приложение БГ Баркод. При неоторизиран баркод се получава съобщение „невалиден баркод“. Потребителят може да направи снимка и да изпрати автоматичен сигнал през приложението БГ Баркод. Всички, които са подали сигнали в периода 15 април – 30 ноември 2022 г., ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв. за пазаруване в eMAG.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/