Брой 27 (2033), 07-02-2020
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

БГ Баркод: био шафран в полза на здравето


Българската фирма „Кросати ООД“ с най-много въведени продукти за седмицата 27-31 януари 2020г. в електронния каталог БГ Баркод.

Във фокуса на „Кросати ООД“ е създаването и производството на висококачествени продукти с био шафран. Суровината е местно отгледана с прецизно спазване на високи стандарти за хигиена, безопасност и високо качество. Не се използват изкуствени торове или средства за растителна защита. Цветът се бере ръчно и се обработва по начин запазваш максимално най-високо съдържание на полезните си съставки, а начинът му на съхранение, гарантира дълъг живот с отлични качества.

Шафранът е едно от най-старите лечебни растения на земята, използван в продължение на хилядолетия. Научни изследвания потвърждават неговите разнообразни качества.  Шафранът, с неговия уникален цвят и аромат, укрепва имунната система, помага при тревога и безпокойство, подсилва функцията на нервната система и влияе положително върху настроението. „Кросати ООД“  работи с екип от експерти нутриционисти, фармацевти, биотехнолози и химици разработват оригинални рецепти за здравословни, хранителни продукти. От компания вярват, че комбинирането на шафран с разнообразни продукти от ежедневието допринася за приемане на полезната билка в организма по най-естествен път.

„Кросати ООД“ бе избрана сред десетте най-добри иновативни изложители и наградена от организаторите на международното изложение за хранителни стоки и напитки „СЕАЛ-Индия“ в Делхи, Индия.

Непрекъснатият скок в онлайн продажбите и голямата конкуренция на пазара налага и предоставяне на доскоро по-малко популярни данни за продукта като продуктовата фотография. В онлайн търговията, снимките на продуктите са витрина за тях. Те трябва да са с отлично качество, да отговарят на реалността и да  компенсират физическата липса на продукта и невъзможността за досег. Точността на визуалните елементи увеличава обема на продажбите, броя на клиентите и намалява броя на върнатите обратно към търговеца продукти.

С тази цел БГ Баркод предоставя още една възможност за производителите, чиито стоки се предлагат предимно онлайн. Електронният каталог е предвидил и добавяне на изображения с различен изглед и анимация 360 градуса.

 

НОВИНИ ОТ БТПП
АОБР възразява срещу „спасяването“ на ТЕЦ „Марица Изток 2“
Писмо до министър-председателя Още
Ще получи ли ТЕЦ "Марица Изток 2" пари наготово и кой ще плати сметката, интервю с Красимир Дачев
Среща с новоучредената Българо-гръцка търговско-промишлена камара
Представени бяха плановете на младата организация и програмата й за 2020 г. Още
БГ Баркод: био шафран в полза на здравето
„Кросати ООД“ с най-много въведени продукти в електронния каталог БГ Баркод Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Дискусионен форум „Тенденции в развитието на хранителната индустрия и опазване на околната среда“
20 февруари, Пресклуб на Международен панаир, Пловдив, начало 10:30 часа Още
АНАЛИЗИ, ПРОУЧВАНИЯ
Икономистите на БАН анализираха перспективите за японските инвестиции у нас
Идентифицирани са икономически сектори и производства Още
НОВА НОРМАТИВНА УРЕДБА
Народното събрание прие без дебати на второ четене промените във Валутния закон, с които се изменя и Законът за БНБ
КОНКУРСИ
Стартира набирането на номинации за наградата „Кубратов меч“
За принос в насърчаването и популяризирането на електрическата мобилност в България Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Търговският договор на ЕС с Виетнам: „Ще има ръст на износа и в двете посоки“