Назад

Бъдещето на данните - тази година GS1 в Европа организира първия Ден на GS1 в Европа за качеството на данните


Целта му е да бъде постигнато съгласие с индустрията относно необходимостта от надеждни данни и относно това, как да се подготвят основните данни за кръговата икономика, цифровия паспорт на продуктите и опаковките и да се използва мрежата между Националните организации GS1 и индустрията.

Целевата група включва представители на бързооборотните стоки, хранителната индустрия, „направи си сам“, градина, домашни любимци, платформи за електронна търговия и доставчици като цяло, активни на ниво Европейски Съюз или на национално ниво; пуловете за синхронизация на данни GDSN data pools и експерти в Националните организации GS1.

Цена: Безплатно. Регистрацията е задължителна.

Дата на провеждането: 7 Септември 2023 г.

Вид на събитието: еднодневно с продължителност от 9:00 до 16:00 час, участие на място и/или онлайн

Програмата включва две пленарни сесии за всички участници и 4 семинара с възможност за избор според темата представляваща интерес.

Пленарните сесии са както следва:

1. Доверени данни от гледна точка на индустрията

2. Какво следва по европейската цифрова магистрала

Семинарите са за бъдещето на обмена на данни, подобряване на качеството, влиянието и нуждата от регулации и възможностите за сътрудничество на европейско ниво.

Повече информация и възможност за регистрация може да намерите на сайта на събитието.

За допълнителни въпроси и съдействие за регистрация се обръщайте към екипа на GS1 България на тел. 02/8117 611, 604, 603.