Назад

Новото поколение предприемачи са във фокуса на Balkan Business Awards 2024





Младите предприемачи, които мотивират и вдъхновяват с успехите си, са във фокуса на Десетото юбилейно издание на  Balkan Business Awards, съобщават организаторите  на форума от международната платформа за сътрудничество - GLOBAL LEADERS.

Златните статуетки ще бъдат връчени на 07.05.2024 г. в 5-звездния Hyatt Regency Sofia.
Младият бизнесмен Младен Желев, IT предприемач и общински съветник в община Казанлък, е финалист за престижните награди.

Основател е на две технологични компании – ITBP и DiMi SaaS, които имат над 2 000 000 потребители по целия свят и използват софтуерни продукти, разработени от неговия екип.
Страстта му към IT сферата го тласка към развитие и покоряване на върхове още от 15-годишен.
Младен Желев е сред емблематичните участници в проекта на Община Казанлък “Аз успях – можеш и ТИ“. Той е доказателство, че има успешни млади хора и извън големия град. Лектор е на редица срещи с деца, учители и родители за „Влиянието на технологиите и социалните мрежи върху децата“.

Предприемачът е дарява на „1% промяна“, „ZagoraDev”, Фондация „Сийдър“, „Работилничка бисквитките“, „Сдружение Бъдеще за децата“ и др. Подкрепя също акция „Дядо Коледа“ и акция „Подари абитуриентски бал“.
Той е на 30 години, семеен, с 2 прекрасни дъщери.

Партньорите на събитието, изготвили за поредна година безупречната селекция за наградите, са: ЗОНТА Клуб София, Българската Търговско-Промишлена Палата, Асоциацията на Индустриалния Капитал, Асоциацията на българските лидери и предприемачи, Македонско-Българската Стопанска Камара, Българо-Турската Търговско-Индустриална Камара, Българо-Македонската Търговска Палата, Българо-Китайската Търговско Промишлена Палата, Международният Институт за Сигурност и Сътрудничество и др.