Назад

Оферти за бизнес партньорство


Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

 

15.03.24.01 BC УНГАРИЯ

Унгарската фирма MAL GROUP PHARMA Ltd. проявява интерес за сътрудничество с български компании и търси контакти с фирми производители и търговци на захар.

За контакти:

Невена Стоянова

Ръководител на Службата по търговско-икономически въпроси

Посолство на Република България в Унгария

e-mail: n.stoyanova@mi.government.bg

15.03.24.02 BC ИНДИЯ

Износител предлага домашен текстил – хавлиени кърпи. Търси контакти с вносители, търговци на едро и дребно в България. Има капацитет 10 т/месец. Има e-mail, website.

15.03.24.03 BC ИНДИЯ

Стартъп компания от Индия произвежда хартиени опаковки – кутии, пликове и торбички. Търси сътрудничество с ресторанти, супермаркети, дрогерии, пицарии и други. Има e-mail, website.

15.03.24.04 BC ИНДИЯ

Индийска компания предлага богато разнообразие от сурово пресовани масла и търси поддоставчици от България. Продуктите се използват в кулинарията, козметиката и фармацията. Компанията очаква продуктова спецификация, цени и условия на доставка.

Има e-mail, website.

15.03.24.05 BC НИДЕРЛАНДИЯ

Търговец на едро на соларни панели, контролери, инвертори, ветрени турбинни генератори, батерии и аксесоари за възобновяемата енергетика предлага сътрудничество на български компании от бранша. Има e-mail, website.

15.03.24.06 BC УНГАРИЯ

Компания, основана през 2001 г. се занимава с търговия на едро и дребно със селскостопанска техника и оборудване; продажба на машини и машинни комплекти от експортни и импортни покупки; гаранционно и извънгаранционно обслужване на машини; продажба на селскостопански части; търговия с употребявана селскостопанска техника. Компанията търси партньори в България. Има e-mail, website.