Назад

Още възможности за развитие в индустриална зона “Раковски”

Председателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна с Таньо Коев, предприемач от Община Раковски. Коев информира за състоянието на инвестиционната дейност в района. В рамките на разговора стана ясно, че през последните няколко години към района се отчита сериозен интерес за развитие на различни видове бизнес.

На вниманието на БТПП бяха представени нови подходящи за инвестиционна дейност помещения, с локация в рамките на Община Раковски, в които може да се развива различен по вид и категория бизнес.

Ето повече информация за обектите, подходящи за осъществяване на производствена дейност или като складови бази, за които стана дума в разговора:

Хале No.1: Стоманобетонно, с вътрешна и външна изолация, с алуминиева дограма, трифазен ток 100kW и питейна вода 2 цола, има три входа с автоматични ролетни врати. Размерите на обекта са: 70 метра дължина, 22 метра ширина; Височината е 8 метра в централната част, а стрехата 2,90 метра. Площта е: 1500 кв.м.;

Под на халето: шлайфан бетон с посипка, с модерна пожаро-известителна система. Обектът е окомплектован със санитарни възли, стая за почивка и офис.

Хале No.2: Стоманобетонно, с вътрешна и външна изолация, с алуминиева дограма,  трифазен ток 100kW и питейна вода 2 цола, има пет входа с автоматични ролетни врати. Височина център 8 метра, стреха 2,90 метра. Площ 2000 кв.м.;

Под на халето: шлайфан бетон с посипка, с модерна пожаро-известителна система. Обектът е окомплектован със санитарни възли, стая за почивка и офис.

Хале No.7: Комбинирано стоманобетонно, окомплектовано и изолирано с термо панели с 50kW ток, има питейна вода, с автоматична ролетна врата, алуминиева дограма и собствен санитарен възел. Площ: 250 кв.м.; Височина 6 метра.

Помещения са с централно захранване на природна газ. Имат Акт 16 (удостоверения за ползване) и се намират в централната част на Индустриална зона „Раковски“, с. Стрямана 5 км от автомагистрала „Тракия“

ПОВЕЧЕ СНИМКИ НА ОБЕКТИТЕ, ТУК

За контакт:

Таньо Коев, e-mailtskoev@gmail.com , GSM: 0 888 800 990

Eкатерина Коева, e-mailkatrin_ko@abv.bg ; GSM: 0 887 445 434