Назад

Покана за участие в Международно изложение за кръгова икономика, енергетика и строителство “Forward green 2023”


БТПП получи информация от Министерството на икономиката и индустрията за предстоящо провеждане на Първо международно изложение за кръгова икономика, енергетика и строителство, “Forward green 2023”, гр. Солун, Гърция в периода 8 – 10.06.2023г. Предвижда се събитието да бъде открито от президента Румен Радев.

България, като страна – почетен гост, има възможност да участва със свой национален щанд. В тази връзка Ви каним да заявите своя интерес от участие в срок до 7 април 2023 г. Работната програма на събитието ще включва изложбена част, съпътстващи дискусии, форуми и срещи. Разходите за пътни и квартирни се поемат от участниците. 

Съпътстващата програма на изложението включва теми от областта на кръговата икономика като Управление на отпадъците, Зелено финансиране, Енергийна трансформация, Умни градове, Добри практики и други.

За информация и потвърждение можете да се свържете с БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.