Назад

Покана за участие в Международнo онлайн изложение за хранително-вкусова промишленост „GoInt Virtual Food Expo 2023”


В изпълнение на проект Go International (GoInt), изпълняван по програмата за трансгранично сътрудничество Interreg „Гърция-България“ 2014-2020, в партньорство с Германо-гръцката търговска и индустриална камара и с Гръцко-италианската търговска камара, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) отправя покана за участие в Международно онлайн изложение за ХВП „GoInt Virtual Food Expo 2023”, в периода 24.02- 03.03.2023г., в рамките на проект GoInt.

„GoInt Virtual Food Expo 2023“ е виртуална международно изложение с фокус върху пазарите Израел и Виетнам, както и извън тях. По време на събитието ще бъдат представени иновации и бизнес възможности за българските и гръцки производители в сектор хранително-вкусова промишленост.

Фирмите, които се регистрират, ще имат възможност да конфигурират безплатно своя виртуален щанд с помощта на експерти, като по този начин ще достигнат до  международния пазар. Изложението ще стартира с онлайн (на живо) на 24 февруари и ще функционира на заявка през останалите дни (25.02 – 03.03.2023 г.).

Участието в събитието е безплатно, като при проявен интерес за участие, следва да бъде направена предварителна регистрация на следната онлайн регистрационна форма в срок най-късно до 17 февруари 2023 г. При одобрение, ще получите последващ мейл с указания и линк към вашия виртуален щанд. 

Допълнителна информация и съдействие може да получите от:

  • Ива Маринова, старши експерт в отдел “Международни прояви и сътрудничество” и ръководител проект, тел.: 02/ 940 79 50, email: i.tsvetkova@sme.government.bg;
  • Магдалена Маджурова, старши експерт в отдел „Международни изложби и конференции“ и ключов експерт по проект, тел.: 02/ 940 79 70, email: madzhurova@sme.government.bg