Назад

Успешен финал на Balkan eCommerce Summit издание 2024


На 5-ти април приключи събитието посветено на електронната търговия - Balkan eCommerce Summit, издание 2024г. Изложението събра 1500 посетители и изложители от Балканите, нашата страна и чуждестранни лектори, изтъкнати специалисти в своята област.

Форумът даде възможност за изява и придобиване на нови знания на собственици на фирми за електронна търговия, маркетинг мениджъри на фирми за търговия на дребно, лидери в областта на електронната търговия и доставчици на услуги от Балканите и Централна и Източна Европа.

Комбинацията от експо зона и полезни лекции е успешна платформа за експресно създаване на контакти и бъдещи партньорства между екомерс бизнесите в Балканския регион.

През втория ден на изложението, лекциите бяха фокусирани върху конкретни насоки за развитие на собствена марка в световен мащаб и навлизане на нови пазари, както и стратегии за отключване на успех при трансграничната електронна търговия.

GS1 България бе институционален партньор на събитието и участва с щанд, който бе посетен от настоящи и потенциални бъдещи партньори.