Назад

БГ Баркод: за строителството и индустрията


Българската фирма „Деником“ EООД е с най-много въведени продукти за седмицата 22-26 ноември 2021 г. в електронния каталог БГ Баркод.

„Деником“ EООД е създадена през 1994 г. и се наложи като една от водещите търговски фирми за химически препарати, стоки за строителството и индустрията. Ранното стартиране на фирмата я прави привлекателен партньор за големите европейски компании, търсещи начини за навлизане на българския пазар, като е най-големият за страната дистрибутор на немски световен химически гигант. Добре развитата дистрибуторска мрежа на „Деником“ EООД я прави надежден и желан партньор.

Продуктите на фирмата вече могат да бъдат намерени в електронния продуктов каталог БГ Баркод. Благодарение на структурираните и надеждни продуктови данни, като тези, които можем да намерим в БГ Баркод, производителите и съдържателите на търговски марки от различни сектори много по-лесно съхраняват и споделят информацията за артикулите си и съответно имат шанс да увеличават продажбите. От „Деником“ EООД са подготвени да се конкурират за вниманието на потребителя в платформи, използвани в цял свят.