Назад

Възможност за безплатно участие на членовете на БТПП в Общо събрание на Асоциацията на световните търговски центрове


Българската търговско-промишлена палата, като асоцииран Световен търговски център София  /WTC Sofia AF/ информира за организирането на Общо събрание на Асоциацията на световните търговски центрове (АСТЦ), което тази година ще премине под надслов „Проучване на нови хоризонти“. Събитието ще се проведе във виртуален формат в периода 18 - 22 април 2022 г. и ще включва редица съпътстващи мероприятия.

Тазгодишното глобално събитие ще се фокусира върху бизнес възможностите в Африка, като ще включва възможности за двустранни срещи чрез безплатна платформа, управлявана от изкуствен интелект. Като член на АСТЦ, БТПП осигурява безплатен достъп на своите членове за участие в предстоящите онлайн събития и срещи.

Очаква се участието на компании, предприемачи, агенции за икономическо развитие, университети, логистични центрове, пристанища, зони за свободна търговия от повече от 90 държави. Събитието ще бъде фокусирано върху бизнес възможности с купувачи, продавачи и инвеститори в някои от следните области: селско стопанство, автоматизация и автомобилостроене, строителство и инженеринг, енергийни и възобновяеми източници, финтех, корпоративен софтуер, ИТ, храни и напитки, метали и минно дело, фармация, здравеопазване, медицински изделия, недвижими имоти, отдаване под наем, лизинг, продажби, туризъм и хотелиерство, транспорт, логистика, телекомуникации.

За регистрация и допълнителна информация посетете сайта на АСТЦ: https://wtca.swoogo.com/2022WTCAGeneralAssembly. Моля регистрирайте се  като B2B delegate и изберете членство в WTC Sofia AF.