Брой 152 (1910), 09-08-2019
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

Покана Конференция QuBit Sofia 2019 - 14 ноември 2019 г., хотел Интерконтинентал София


Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че на 14 ноември 2019 г. в хотел Интерконтинентал София ще се проведе втората конференция QuBit 2019, събитие, посветено на кибер сигурността.

Конференцията QuBit ще събере на едно място професионалисти от цял свят, представители на: FBI, Scalefocus, DTS Solution, HypaSec и др. организации, специализирани в информационните технологии. Ще бъдат представени нови елементи на кибер сигурността, технически проучвания, ще се проведат обучения и интерактивни дискусии. Участниците в събитието ще имат възможността да се срещнат с над 100 представители на сектор кибер сигурност и да създадат нови професионални връзки по време на networking сесиите.

На 13 ноември ще се проведе еднодневно обучение, водено от професионалисти в областта на кибер сигурността.

Основни теми:
Hacking Demo, лектор Aleksandar Mirkovic (CISO/DPO - Information Security Manager), Enterprise Security Architecture, лектор Lubos Fryc (Trainer, Coach, Mentor, CEO at Skill Bill) Industrial Cyber Security, лектор Tamas Buzgo (Senior Industrial Cyber Security Consultant).

На 14 ноември ще се проведе целодневна конференция, на която ще бъдат представена информация за най-новите рискове, върхови стратегии и решения от водещи специалисти /програма/.

При интерес за участие в събитието, БТПП, като партньор на конференцията, предлага на своите членове и партньори 10% отстъпка от таксата участие /промо код: BCCI10Sofia2019/. Необходима е регистрация.

За допълнителна информация, посетете сайта на събитието: sofia.qubitconference.com или се свържете с: info@qubitconference.com, interdpt@bcci.bg.

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Цветан Симеонов: Двете най-сериозни пречки пред инвеститорите са липсата на електронно управление и върховенството на закона
Интервю в предаването „12+4“, БНР Още
Активизиране на сътрудничеството с Пакистан обсъдиха в БТПП
Среща с новия посланик на България в Ислямска Република Пакистан Още
Покана Конференция QuBit Sofia 2019 - 14 ноември 2019 г., хотел Интерконтинентал София
БТПП е партньор на събитието Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Безплатно обучение за енергийни консултанти
26 - 27 септември 2019, Варна, във Висше Училище по Мениджмънт Още
Международна научна конференция “Икономическо развитие и политики: реалности и перспективи”
21-22 ноември 2019 г. в София Още
ТРУД И ЗАЕТОСТ
Работодателите могат да подават проекти по програмата за заетост на хора с увреждания до 13 август
Предложенията се подават в Агенцията за хората с увреждания Още
ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ
Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за патентите и регистрацията на полезните модели
Подобряване на административното обслужване и намаляване на финансовата и административна тежест за заявителите на административни услуги Още
МЕЖДУНАРОДНА ТЪРГОВИЯ, ПАЗАРИ
Въпросник на Международната търговска камара и Световната митническа организация (СМО) относно зоните за свободна търговия (специални митнически зони), насочен към частния сектор