Назад

Бизнес срещи с турски компании от сектор строителство


Българската търговско-промишлена палата информира, че на 15 февруари 2023 г. от 9.00 до 16.00 ч. ще се проведат бизнес срещи с компании от Бурса, Турция. Събитието ще се осъществи в сградата на БТПП, гр. София, ул. Искър 9.

Посещението се организира от Търговско-промишлената палата на Бурса, Клъстер Строителство и строителни материали от Бурса, Търговската секция към Посолството на Турция в София и Българската търговско-промишлена палата, със съдействието на Министерството на търговията на Република Турция.

Турските компании работят в следните области: химическа промишленост, строителна механизация, строителни машини, фасадни системи, противопожарни системи, обзавеждане за кухня и баня, врати, метални конструкции, керамика, бои, електроматериали, стъкло, прозорци и др.

При интерес за участие в срещите, моля потвърдете ТУК  до 1 февруари 2023 г. Работни езици на срещите: български и турски с осигурен превод.

За допълнителна информация: БТПП, дирекция "Международно сътрудничество и международни организации", тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.