Назад

Фестивал „Най-доброто от Индия” в София и Варна


Второто издание на фестивала „Най-доброто от Индия” /„BEST OF INDIA“/ ще се проведе в София и Варна. В рамките на фестивала от 18-ти до 30-ти юни т.г. се организира търговско изложение на индийски продукти в София в зала „Универсиада” със съдействието на БТПП и подкрепата на Посолство на Индия в България. Във Варна изложението ще бъде в периода 7- 18 юли т.г. в Двореца на културата и спорта.

Събитието е част от поредица инициативи, отбелязващи 75-ата годишнина от независимостта на Индия. Съществуват огромни възможности за обогатяване на икономическите ангажименти между Индия и България, тъй като страната ни предлага добри възможности за индийски продукти и услуги.

През 13-те дни на изложението повече от 50 фирми от Индия ще представят своите висококачествени продукти и услуги. Посетителите ще имат възможност да се запознаят с традиционни за страната хранителни продукти като чай, подправки, ориз, подаръци и занаяти, обзавеждане на дома, текстил, бижута, козметика и др.

Работното време на изложението:

София:  11.00 - 20.00ч. зала „Универсиада”

Варна:   10.30 - 19.30ч. Дворец на културата и спорта

Вход свободен за целия период

За доброто настроение на посетителите ще има развлекална програма, включваща индийски танци, йога демонстрации, рисуване с къна, прожекция на индийско кино, музика. Любителите на индийската кухня ще се насладят на традиционни деликатеси.

Официалното откриване в София е на 20-ти юни в 17.00ч.

За допълнителна информация: Email: bestindiafest@gmail.com
https://www.facebook.com/Festival.India.in.Bulgaria