Назад

Предстои уебинар в помощ на малките и средни предприятия


Българската търговско-промишлена палата информира своите членове и партньори, че ИАНМСП и водещото световно издание Financial Times(FT) организират съвместен уебинар, който ще запознае родните МСП с всички комуникационни формати на медията, включително редица онлайн и офлайн събития, посветени на бизнес сектора, на 7-ми юли от 11 часа.

Те ще бъдат представени от Робърт Грейндж, глобален директор „Реклама“ на Financial Times, който ще представи още предстоящия специален обзор, посветен на бизнес  и инвестиционните възможности в България. В повече от 100 специални обзора годишно журналистите на FT предоставят на своите читатели ценна информация, анализи и прогнози, които са източник и бизнес гид при вземане на управленски решения, за инвестиции, бизнес партньорства, сключване на сделки, закупуване на имоти, потребление на продукти  и ползване на услуги, туризъм и др.

Наред с това участниците в уебинара ще могат да се включат с въпроси в специалната Q&A сесия, както към Financial Times, така и към ИАНМСП.

Работен език на събитието: Английски

Събитието е напълно безплатно и достъпно чрез бърза регистрация тук: https://forms.gle/6k8FFyacXAjWp6TD7