Назад

Оферти за бизнес партньорство


Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП

тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09

e-mail: irelations@bcci.bg

 

21.07.22.01 BC РУМЪНИЯ

Румънска компания, производител на вино, търси партньори в България. Винарната е производител на вино предимно от местни сортове. Много от вината в различните брандове са отличени със златни и сребърни медали. Компанията предлага бизнес сътрудничество на български винопроизводители. Има приложен каталог на продуктите с характеристики и отличия от участия. Има е-mail, URL.

21.07.22.02 BC ТУРЦИЯ

Компания от Турция, производител и износител на трикотажни платове, търси партньори в България. Фирмата е създадена през 1996 г. и е ситуирана в Измир. През годините фабриката увеличава производствения си капацитет и модернизира технологиите си в плетене, багрене и щамповане на тъкани и прежди. Фирмата предлага доставки на различни видове основни и луксозни трикотажни платове като полар, велур, жакард и много други. Всички видове трикотажни тъкани, изработени от памук, вискоза, бамбук, полиамид, полиестер и смеси, могат да бъдат багрени и щамповани. Фабриката обслужва предимно компании за облекло на водещи световни марки като H&M, Zara, M&S, Nike, Benetton в Европа и САЩ, както и търговци на едро и вносители на платове в Европа. Компанията предлага дългогодишно бизнес сътрудничество със заинтересовани партньори. Има приложен профил на фирмата. Има е-mail, URL.

21.07.22.03 BC ИНДИЯ

Индийска компания, работеща в Германия, възнамерява да премести своя бизнес в България. Фирмата предлага автоматизирани решения за автомобилостроенето и производството на части и компоненти за автомобили, специализиран софтуер, конфигуратори и др. Търси контакти с потенциални дългосрочни партньори. Има е-mail, URL.

21.07.22.04 BC ГЪРЦИЯ

Компания от Гърция търси контакти с български производители на акрилни листове (плексиглас). Фирмата се интересува от дългосрочно сътрудничество с българските производители/доставчици на плексиглас. Има е-mail.

21.07.22.05 BC ГЪРЦИЯ

Компания от Гърция търси официален представител за България на системи за пречистване на води. Продуктите на фирмата покриват широк спектър от услуги и са адресирани за фирмени и частни клиенти. Компанията, предлагаща системи за пречистване на водите, работи с едни от най-големите доставчици в света. Продуктите са произведени съгласно изискуемите стандарти за качество и много от тях са сертифицирани от най-големия и строг сертифициращ орган в Америка (NSF), като отговарят и на всички европейски законодателни изисквания. Фирмата търси контакти в България с компании за  хотелско оборудване, кетъринг услуги, строителни фирми, големи търговски вериги за строителни материали и оборудване и други. Има е-mail.

 

 ----------------------------------

Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след   заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен   документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК

                            За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg