Назад

Семинар и изложение, организирани от Варненската търговско-индустриална камара


В хотел "Golden Tulip" във Варна се проведоха в хибриден формат семинар и изложение на  медицински изделия и лекарствени препарати, организирани от Варненската търговско-индустриална камара в партньорство  с румънската организация PRIA Events.

Събитието бе открито от инж.Иван Табаков - председател на Варненската камара. В семинарната част на събитието взеха участие Ралуца Войвозеану - управител на Приа Евентс,  Ели Герганова - председател на Националния съвет по саморегулация, Стелиана Стоянова - маркетингов експерт на НМ Геномикс, Елена Тодорова - адвокат от Schoenherr България.

Онлайн в семинара се включиха проф. д-р Моника Хансеану от Медицинския и фармацевтичен университет "Гр. Т. Попа" в Яш, която същевременно е и президент на Румънската Асоциация по Фитотерапия и практична фитофармакология,  и Оана Кочияшу - президент на Румънския съвет по реклама.

В семинара взеха участие представители на варненски болници, фармаколози и фирми, предлагащи медицински изделия и препарати. В изложението бяха представени медицински препарати и биохрани на румънската фирма "Ванели" и тестове на NM Genomix.