Назад

Предстоящи бизнес събития в Корея


Българската търговско-промишлена палата уведомява своите членове и партньори, че е получена информация  от дирекция "Международно сътрудничество" на Министерство на икономиката относно интересни предстоящи събития в Корея:

  • Информация и покана за участие в SPLASH 2022 – събитие, което цели да предостави възможности за контакти между представители на международни и корейски старт-ъп компании, инвеститори и правителствени институции. Събитието ще се проведе в град Гуангджу в периода 5-6 септември. Организаторите предлагат безплатни пропуски за участие и двупосочен билет за един представител от дадена страна/група компании. Повече сведения за промоциите и събитието може да бъде намерена в приложените материали или на ел. адрес: https://www.splashkorea.com/.
  • Информация и покана за участие в изложението „AI TECH+“, което ще се проведе в град Гуангджу в периода 28-30 септември 2022 г. Град Гуангджу е определен като един от центровете в Корея за развитие на сектора на изкуствения интелект (ИЕ) и провеждането на изложението е една от първите стъпки за превръщането му в международно средище на ИЕ в страната.

Заинтересованите фирми и организации могат да се запознаят по-подробно с изложението  ТУК