Назад

Национално българско участие в международното изложение Expo Riva Schuh 2021


Националното участие в едно от най-големите търговски събития в сферата на обувната промишленост – международното изложение Expo Riva Schuh 2021, в гр. Рива дел Гарда, Италия.

Expo Riva Schuh е основано 1974 г., като се провежда два пъти годишно и е утвърдено като водещо международно изложение за производители на обувки.

През последните години това е най-важното събитие в Европа за този пазарен сегмент, като стотици предприятия представят производството си в изложбения център Riva del Garda Fierecongressi, а хиляди експерти, курувачи и посетители имат възможност да установят нови бизнес контакти и да се запознаят с последните тенденции в областта.

На изложението са представени с най-новата си гама продукти 5 български предприятия, производители на обувки: БАРИ КБК ГРУП ООД, БГШУС ЕООД, ВЕС ООД, ДИАЛ-Р ЕООД и НЕДИ СТИЛ ЕООД.

На събитието е регистриран висок интерес към родната продукция от редица експерти, като щандовете на изложението ще бъдат отворени до 20 юли.

Участието в изложението се финансира по Проект BG16RFOP002-2.052-0002 “Участие на МСП на международни панаири, изложби и конференции в страната и чужбина”.