Назад

Включете се в безплатно обучение, насочено към цифровизацията на бизнеса и управлението на кризи



Партньорите по проект Smart Youth* (Strategic Management, Agility and Right Technologies for Youth), сред които е и БТПП, набират участници в онлайн обучителни „лагери“ (bootcamps), целящи да развият цифровите умения на млади предприемачи, които ще са им от полза за развитието на устойчив бизнес, предотвратяването и управлението на кризи.

Обучението е предназначено за младежи и студенти с интерес в предприемачеството, начинаещи предприемачи и собственици на стартиращи компании, като изискването към участниците е да са на възраст между 18 и 29 г.

Специално разработената учебна програма се състои от 6 модула, които включват следните теми: цифров бизнес; съществуващи цифрови бизнес технологии и решения; дигитален маркетинг и комуникации; цифрови данни и съвременни технологии; нововъзникващи цифрови технологии за трансфер; системи за управление, съответствие, сигурност и поверителност.

Онлайн сесиите ще се проведат в 6 дни (в периода 31.08-02.09.2022 г. и 13-15.09.2022 г.), като ще включват лекции и представяне на „добри практики“ на фирми, които развиват успешен и устойчив бизнес в условията на цифровизация и кризи.

Участието в обучението е безплатно. Работният език на онлайн сесиите е английски. На успешно завършилите ще бъдат издадени международни сертификати за участие.

Записването става чрез попълване на кратък онлайн формуляр на следния линк. Крайният срок за кандидатстване е 21.08.2022 г.

За повече информация можете да се свържете с Дирекция „Европейска интеграция и европейски проекти“ на тел. 02 8117 553 или на ел. поща: projects3@bcci.bg

*Проектът се изпълнява в рамките на Програма „Еразъм+“ с участието на 6 партньорски организации от 4 страни – България, Ирландия, Румъния и Турция. Основната цел на проекта е да разработи нова учебна програма за млади предприемачи, фокусирана върху цифровизацията на бизнеса, управлението на кризи и прехода към устойчиво развитие.