Назад

БТПП отправя покана за участие към нейните членове и партньори във финално събитие по проект ,,FactCheck"Българската търговско-промишлена палата отправя покана за участие във финално събитие по проект ,,FactCheck: Adapting quality of VET offer to the need of industry in the manufacturing sector'', което ще се проведе на 15 април 2024 г от 15.00 ч.  във виртуален формат.

Проект FactCheck е насочен към адаптиране на професионалното образование и обучение към нуждите на пазара на труда, новите умения в контекста на Индустрия 4.0 и насърчаването на дигитални инструменти в преподаването.

Ще бъдат представени резултатите от проектните дейности, анализ на нуждите от специалисти и умения в електро и металния сектор. Участниците в събитието ще се запознаят с набор от инструменти за онлайн обучение и електронна платформа с материали за обучение в двата сектора, разработени от партньорите от България, Германия, Гърция, Испания и Полша. 

Семинарът ще се проведе в онлайн формат съгласно приложената предварителна програма. Желаещите за участие могат да се регистрират ТУК до 12.04.2024 г. Програма на събитието ТУК.

При нужда от допълнителна информация можете да се свържете с БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 421, 02 8117 489, e-mail: irelations@bcci.bg

Официална покана