Назад

Български предприятия могат да участват с рекламен материал на българския щанд на SIAL Shanghai 2023


Службата по търговско-икономическите въпроси (СТИВ) – Шанхай информира, че тази година на България се предоставя възможност за рекламиране на български продукти на безплатен щанд на международното изложение SIAL Shanghai 2023.

SIAL Shanghai 2023 ще се проведе в периода 18-20 май 2023 г. Това е най-голямото изложение в Азия за хранителни продукти и напитки. 

Повече от 20 са продуктовите категории, които ще бъдат представени по време на изложението, а именно: хранителни полуфабрикати и съставки; млечни продукти и яйца; прясно месо и вътрешности; прясно птиче и заешко месо; пресни и полуконсервирани риби, мекотели и миди; пресни плодове и зеленчуци, сушени плодове; сладкарски изделия, бисквити и сладкиши; сушено и осолено месо; деликатеси; заместители на домашни ястия; консерви; замразени продукти; органични продукти; здравословни храни и диетични продукти, бебешки храни; вина и спиртни напитки; безалкохолни напитки и др.

Допълнителна информация може да бъде намерена в приложенията по-долу, както и на интернет страницата на изложението: https://www.sialchina.com/.

Български предприятия, производители на посочените продукти биха могли да участват на българския щанд с рекламен материал под формата на една страница с приложен QR code (за улесняване директната връзка с фирмата или за разглеждане на продуктите на фирмата). 

Фирмите, проявяващи интерес да се представят, биха могли да изпращат рекламните материали в посочената форма на ръководителя на СТИВ-Шанхай, Ивет Николова, на следния имейл адрес: ivet.nikolova@mi.government.bg

Приложения:

Презентация на SIAL-Shanghai 2023

Представяне на щанда.