Назад

Търговска мисия с посещение на Международно изложение за собствени марки World of Private Label


В периода 13-16.12.2021 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български малки и средни предприятия в търговска мисия с посещение на Международно изложение за собствени марки „World of Private Label“ в гр. Амстердам, Нидерландия.

Поканени за участие в търговската мисия са български малки и средни предприятия, производители на хранителни продукти (пресни, замразени, охладени сухи храни, пакетирани и консервирани изделия и напитки) и нехранителни продукти за здраве и красота, авто козметика, стоки за дома и градината и др.

Програмата на търговската мисия предвижда представителите на българските МСП да посетят изложението, да участват в двустранни срещи, семинари и кръгли маси с представените на изложението чуждестранни фирми.

World of Private Label е най-голямото световно изложение, в което участват производители на собствени търговски марки. Събитието се организира от Асоциацията на производителите на собствени марки (PLMA) и се провежда ежегодно в продължение на повече от тридесет и пет години.

Палатите са разделени на  две тематични зали – хранителни и нехранителни. Всяка година World of Private Label предоставя възможност на хиляди професионалисти от различни точки на света да открият най-подходящите стоки и партньори за своята дейност. Тази година на изложението ще се представят близо 2000 компании изложители, включително около 45 национални и регионални павилиона, търговци на дребно, представляващи супермаркети, хипермаркети, дискаунтъри, дрогерии и универсални магазини, както и вносители и износители, производители, консултанти, агенти по продажбите и експерти по опаковки и дизайн. Изложението предлага и богата семинарна част, която започва ден преди официалното му откриване.

За участие в търговската мисия, ИАНМСП поема разходите, свързани с осигуряването на превоз (самолет, влак, автобус); трансфери и вътрешен транспорт; хотелско настаняване за един представител на предприятие; наем зали за организирането на двустранни срещи; техническо оборудване; кетърингови и преводачески услуги; разходи за входни такси за посещение на нетуъркинг събития и друг вид разходи, свързани с основния предмет на мисията.

Предприятията, участващи в търговската мисия, следва да поемат разходите за дневни, медицинска застраховка и други от личен характер, свързани с командироването и пребиваването на определения от тях представител.

Пълни условия за участие ТУК

При интерес, предприятията следва да представят попълнените документи за кандидатстване в деловодството на ИАНМСП или да ги изпратят по куриер в срок до 19 ноември 2021 г. вкл. до 17.30 ч. За допълнителна информация можете да се обръщате към Светла Запрянова, тел: 02/ 940 79 75 или Ася Андреева, тел: 02/ 940 79 89.