Назад

Международен форум на Глобалния договор на ООН


На 13 и 14 октомври 2021 г. София ще се превърне в средище на отговорния бизнес в рамките на форума MAKING GLOBAL GOALS LOCAL BUSINESS. Българската мрежа на Глобалния договор (БМГД на ООН) и отговорните компании ще се срещнат с представители на световната инициатива от Ню Йорк, за да покажат силата на бизнеса за устойчивото развитие в национален и международен мащаб.

Първият ден на форума ще разгледа темата за Човешкото измерение на Целите за устойчиво развитие и 10-те принципа на Глобалния Договор, и ролята на бизнеса за проспериращо общество. Ще бъдат дискутирани обществената информираност и отзвукът от инвестициите на компаниите в КСО.

Вторият ден от програмата ще запознае аудиторията с Целите за устойчиво развитие в национален контекст (Сесия I) и как те се превеждат на езика на компаниите - конкретни политики, насочени към пазара, обществото, околната среда и партньорствата, включително с местните общности. Зеленото бъдеще е гореща тема навсякъде и като такава ще бъде застъпена в Сесия II: Иновации и устойчивост за зелено бъдеще.

Събитието е отворено след предварителна регистрация на mgglbbulgaria.com/

Подробности за участниците и програмата можете да намерите на страницата на събитието mgglbbulgaria.com/, и в Linkedin.