Назад

Международно бизнес събитие с networking в рамките на Тук-Там Кошер (Co-Share) 2021


На 9 септември 2021 г. в Интер Експо център София, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира международно бизнес събитие с networking в рамките на тазгодишното издание на Тук-Там Кошер (Co-Share) 2021.

Тук-Там Кошер е професионално, мултидисциплинарно събитие, което събира вдъхновяващи личности и идеи. На 9 септември 2021 в София ще се проведе третото му издание, което ще бъде в присъствена форма. През 2020 г. събитието е посетено от над 3 200 души.

Тазгодишното издание предлага наситена програма с участието на над 100 международни и български компании и стартъпи, повече от 40 лектори и 9 тематични и интерактивни зони.

Сред лекторите тази година ще бъдат: председателят на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева, британският посланик Н.Пр. Роб Диксън и много други.

Програмата на конферентната част предвижда дискусии относно новите биотехнолигии, 3D принтирането на органи, ролята на медиите при отразяване на обективната реалност, новите космически технологии, глобалните трендове по роботика и автоматизация, лаборатории за таланти и др. Успоредно с конферентната част в специално обособени бизнес кътове ще се проведат networking и срещи между представители на българските и чуждестранните фирми.

При проявен интерес следва да се попълни и изпрати приложената по-долу регистрационна форма в срок до 3 септември 2021 г. на e-mail s.zapryanova@sme.government.bg  или dn.ivanova@sme.government.bgНяма да се допускат участници без предварителна регистрация.

Допълнителна информация може да бъде получена от Светла Запрянова, тел. 02/940 7975 и Даяна Иванова, тел. 02/940 7983.

Участието в събитието е безплатно.

Приложения:

Регистрационна форма

Информация за обработване на лични данни – GDPR

Съгласие за обработване на лични данни – GDPR