Назад

Търговска мисия с посещение на международно събитие за стартъпи „Slush“


В периода 16-19.11.2022 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български малки и средни предприятия (МСП) в Търговска мисия с посещение на международно събитие за стартъпи „Slush“, 16-19.11.2022 г., гр. Хелзинки, Финландия. Поканени за участие в търговската мисия са стартиращи предприятия от всички сектори на икономиката, на които основната икономическа дейност попада в една от определените в Националната стратегия за насърчаване на малките и средните предприятия 2014-2020 (НСНМСП) групи.

Предварителната програма на търговската мисия предвижда представителите на българския бизнес да участват в международната конференция, където да се запознаят с инвеститори и представители на бизнеса от различни страни, което да даде възможност за съвместни проекти.

Slush е стартъп и технологично събитие, което се провежда ежегодно в Хелзинки, Финландия. То събира на едно място основателите на стартиращи фирми и инвеститори  с цел да изгради световна стартъп общност. През 2021 г. Slush събра 8800 участници от цял свят, за да участват заедно в този глобален нетуъркинг фестивал.

От 2015 г. Slush организира събития по цял свят като Slush Tokyo, Slush Shanghai и Slush Small Talks.

Условията за участие ТУК

Срокът за кандидатстване е удължен до 17:30 ч. на 25.08. 2022 г.