Назад

Втори бизнес форум „Куба 2021 г.“



Министерството на външната търговия и чуждестранните инвестиции на Куба организира Второто издание на бизнес форума „Куба 2021“, който ще се проведе от 29 ноември до 2 декември тази година, с цел да продължи да насърчава търговията и инвестициите.

В контекста на пандемията Covid-19 този форум ще осигури отлично пространство за обмен между национални и чуждестранни бизнесмени, нови кубински икономически участници, включително от недържавно управление, представители на правителството, търговски камари и агенции за насърчаване на търговията и инвестициите , които желаят да общуват и обменят бизнес и търговия с острова.

Форумът  е замислен да осигури пространство за информация и обмен за трансформациите, които се случват в кубинската икономика. Това ще бъде отлична възможност да научите за основните кубински  експортни продукти (стоки и услуги) и бизнес възможности в приоритетни сектори като биофармацевтични продукти, туризъм и селскостопански храни.

Като част от това събитие за първи път ще се проведе виртуален панаир, който ще позволи на предприемачите да изложат своите продукти чрез платформата Business Forum.

При предварителна регистрация на уебсайта на Форума могат да се уговорят работни срещи с представители на компании, свързани с експортния сектор на икономиката.

Участието се осъществява чрез уебсайта: www.foroempresarial.mincex.gob.cu. Регистрацията за събитието е отворена  до 25 ноември.