Брой 45 (50), 05-03-2012
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Българска строителна седмица - да направим своя дом стабилен и енергийно ефективен

От 14 до 17 март 2012 г. Интер Eкспо Център-София, ще отвори врати за 12-то издание на международната изложба БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА (BBW).

И тази година тя се провежда под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството на Република България. Като своеобразен “барометър” на тенденциите в строителната индустрия BBW 2012 засилва акцента върху екологичното и енергоефективното строителство.

Експонатите показват пътя към бъдещите нискоенергийни обекти, помагат за масовото навлизане на екокъщите и пасивните сгради като сгради на бъдещето, дават жалони за качествено строителство на магистрали и обекти.

Широка гама експонати - нови поколения дограми и системи прозорци, качествени изолации, комфортно подово отопление, плоскости и покривни системи, екологични бои и иновативни настилки, модерни дизайнерски решения и ефектни профили ще улеснят ремонта или изграждането на стабилен и красив дом.

Ергономични и производителни машини и инструменти, нови строителни технологии и материали, съвременни инсталации и енергоспестяващи системи подготвят бизнеса за проекти и инвестиции в правилната посока за години напред.

Обновяването на жилищните сгради, енергийното реновиране на жилищни блокове, енергийната ефективност в многофамилни жилищни сгради и други важни теми ще бъдат дискутирани на 14 март 2012 г. на конференцията BuildinGreen "Енергийно обновяване на сградния фонд в България", организирана от Градът Медия Груп.

Допълнителна информация:http://www.expo-bbw.com/

НОВИНИ ОТ БТПП
БТПП се присъединява към инициативите на Европалати и ЕК за насърчаване на бизнеса с Индия
Предстоят участия на български фирми в международни бизнес събития в Индия Още
Новорегистрирани търговски представителства на чуждестранни лица
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Българска строителна седмица - да направим своя дом стабилен и енергийно ефективен
Акцентът е върху екологичното и енергоефективното строителство Още