Назад

БГ Баркод: умна грижа


Българската фирма „СЕНС Корпорейшън“ ЕООД е въвела най-много продукти за седмицата 28 март – 1 април 2022 г. в електронния каталог БГ Баркод.

Фирмата се занимава с разработване и производство на бяла козметика и продажба на козметични продукти. Брандът SHIMANI Smart Skincare е дермокозметика от ново поколение, създадена от български учени, разработвали продукти за НАСА. Основателката на бранда -  Станислава Павлова, се вдъхновява от многобройните си пътувания в Африка и Азия и решава да използва местни съставки за изпробване на нови козметични рецепти. През 2020 г. фирмата е отличена два пъти от Business Lady Club Bulgaria: за иновации в дерматологията и козметиката, и от Съвета по иновации към БТПП като „Най-успешна иновативна фирма“.

БГ Баркод е електронен каталог, който предоставя възможност за производители от различни сектори да въведат еднократно и на едно място качествени данни за продуктите си, които в последствие лесно да споделят към свои търговски партньори, електронни магазини и други платформи за електронна търговия.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/