Назад

Информационна среща „Големите пари за малкия и среден бизнес“ - възможностите за финансиране на МСП по НПВУ


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия към Министерство на иновациите и растежа организира информационната среща "Големите пари за малкия и среден бизнес: Възможностите за финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост", която ще се състои на 12 септември от 12.00 часа в София хотел Балкан, гр. София.

Събитието ще представи детайли около програмите, които ще стартират до края на годината по Националния план за възстановяване и устойчивост на обща стойност 735 милиона лева, изпълнявани от Министерство на иновациите и растежа, и ще бъде открито от Атанас Пеканов, служебен заместник министър-председател по управление на европейските средства, и Александър Пулев, служебен министър на иновациите и растежа.

Наред с това в събитието ще се включи с презентация г-жа Илияна Илиева, главен директор на Главна дирекция "Европейски фондове за конкурентоспособност", която ще представи детайли за процедурите по мерките от Плана за възстановяване и устойчивост.

Посетителите ще имат възможност да се включат в Q&A сесия, като участието е напълно безплатно и достъпно чрез бърза регистрация на следния линк: https://forms.gle/WQiV2m416vmW4z2o6.

ИАНМСП обръща внимание, че местата в залата са ограничени. На място ще бъдат допускани  само регистрирани посетители. За да се счита за успешна една регистрация, всеки регистрирал се за участие следва да получи потвърждение по и-мейл. На място  на информационната среща в София хотел Балкан ще бъдат допускани само представители на бизнеса, получили писмено потвърждение за успешна регистрация за събитието.

Програма