Брой 150 (2156), 06-08-2020
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

В БТПП се проведе среща с главния секретар и експерти на Агенция по обществените поръчки


В БТПП се състоя среща между Михаил Михайлов, главен секретар на Агенция по обществените поръчки, и председателя на Палатата Цветан Симеонов. В разговора участваха още Христина Денева – Кирчева - началник отдел „Методология, анализ и законодателство“ в Агенцията, както и експерти от двете организации.

Обсъдена беше ползотворната практика, създадена между тях във връзка с проведените в БТПП през 2019г. обучения по новата Централизирана автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“. Страните се договориха за нови инициативи и тясно сътрудничество, изразяващо се във възможности за допълнителни обучения за фирмите по нововъведената електронна система на Агенцията.

Разгледаха се възможностите за разширяване на електронизацията на обществените поръчки и бъдещите тенденции в тази област, както и подходящи законодателни промени, насочени към още по-голяма прозрачност и сигурност на обществото, в очакване на изискванията за лоялна конкуренция и отговорност на изпълнителите.

 

НОВИНИ ОТ БТПП
В БТПП се проведе среща с главния секретар и експерти на Агенция по обществените поръчки
УСПЕШНО ПРИКЛЮЧИ ОБУЧЕНИЕТО ЗА МЛАДИ ПРЕДПРИЕМАЧИ И СТАРТИРАЩИ ФИРМИ
АНАЛИЗИ, ПРОУЧВАНИЯ
Акцент върху банковия сектор
КОНКУРСИ
Процедура за избор на главен изпълнител
ОФЕРТИ ЗА БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВО
ОФЕРТИ ЗА БИЗНЕС ПАРТНЬОРСТВО ОТ ЕNTERPRISE EUROPE NETWORK