Назад

Mеждународна конференция „Внедряване на изкуствения интелект в бизнеса днес: Силата на ChatGPT и чатботовете“


Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира в партньорство с Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) международна конференция: „Внедряване на изкуствения интелект в бизнеса днес: Силата на ChatGPT и чатботовете“, на 28 юни 2023 г. в рамките на WEBIT SUMMER EDTION 2023 в гр. София, зала 3.1 на Националния дворец на културата.

За поредна година, WEBIT Summer Edtion 2023 ще прикове вниманието на няколко поколения представители на мащабната технологична и иновативна мисъл от цял свят в гр. София. WEBIT SUMMER EDITION е формат, фокусиран изцяло върху иновациите и технологичните тенденции, които определят бъдещето в основните индустрии, бизнеса и бъдещето на човечеството, както и напредъка и подобренията на глобално ниво, постигнати чрез технологиите. Мисията на WEBIT винаги е била да развива иновативната екосистема и да направи визията за бъдещето на технологиите и хората, достъпни за по-голяма част от българския бизнес. Събитието има за цел да събере на едно място представители на публичния и частния сектор за обсъждане на предизвикателствата пред развитието на бизнес климата в България.

ИАНМСП е домакин на Международна конференция „Внедряване на изкуствения интелект в бизнеса днес: Силата на ChatGPT и чатботовете“ на 28 юни 2023 г. в рамките на WEBIT SUMMER EDTION 2023. Изключително интересната и вълнуваща тема ще бъде представена от водещи специалисти в областта на изкуствения интелект. От българска страна в отворена дискусия по темата ще се включат: Доброслав Димитров, председател на УС на БАСКОМ, Красимир Стоев, софтуер коуч и  Павлин Добрев, директор на Bosch Digital. Джейсън Уест, водещ английски специалист в областта на изкуствения интелект ще сподели своя 23-годишен богат опит в онлайн базирания бизнес (електронна търговия, е-маркетинг, уеб дизайн и т.н.) и ще даде ценни съвети за това как собствениците на малък и среден бизнес да се адаптират към новите реалности, за да бъдат по-конкурентноспособни, като се възползват от новите възможности на изкуствения интелект за повишаване на тяхната онлайн ефективност. Участието на представителите на българския бизнес в събитието е безплатно, като е необходима предварителна регистрация на следния линк: https://docs.google.com/forms/d/19wIt3goIWGpuOoLIOlqZK1WEUMTf8_gU8KRIhfL2LrM/edit   в срок до 23 юни 2023 г. Гостите на ИАНМСП ще имат осигурен безплатен достъп до цялото събитие.

Допълнителна информация може да бъде получена от Наталия Нечева на тел. 02 940 79 37 и от Томислав Атанасов на тел. 02 940 79 83.