Назад

МТСП ще отличи най-добрите практики в корпоративната социална отговорност


Министерство на труда и социалната политика обявява старта на традиционния си конкурс за Годишните награди в областта на  корпоративната социална отговорност – Социално отговорен стратегически мениджмънт 2023.

Наградата се утвърди с висок имидж и за поредна година участието в нея е мощен стимул за бизнеса, структурите на публичната администрация и неправителствения сектор за насърчаване устойчивото прилагане на прозрачни, социално отговорни управленски практики.

И тази година кандидатите ще се съревновават в три категории за реализирани  практики в областта на корпоративната социална отговорност: общество, околна среда и човешки ресурси.

Журито присъжда и специални награди за фирми, които не разполагат със значим финансов ресурс, но имат забележителни практики, отличаващи се с постижения в областта на корпоративната социална отговорност и устойчивото и отговорно бизнес поведение. Приемането на кандидатури за участие в конкурса стартира на 20 октомври 2023 г., чрез попълване на формуляр за кандидатстване, който може да изтеглите тук. Попълнените формуляри за кандидатстване се изпращат на електронен адрес CSR_awards@mlsp.government.bg     

Крайният срок за кандидатстване е 20.11.2023 г. Повече информация може да намерите тук