Назад

На 4 и 5 април ще се проведе Balkan E-commerce SummitGS1 България информира, че на 4-ти и 5-ти април в София ще се проведе двудневно събитие, посветено на електронната търговия Balkan Ecommerce Summit.

Събитието предвижда участие на международни лектори от Meta, Microsoft, TikTok, Pazaruvaj, Geopost, Veriteer, The Marketer, Frankly, Generation Y и много други.

Ще има:

  • Дискусионни панели на теми: Маркетинг, Изкуствен интелект, Маркетплейси и други;
  • Допълнителни малки формати, които ще се случват успоредно с основната програма;
  • Експо зона с доставчици на услуги за онлайн бизнес, както и представители на някои от най-големите онлайн магазини и маркетплейси на Балканите;
  • Достъп до специално приложение, което дава информация за всички регистрирани гости, техните фирми и интереси, както и опция за организиране на онлайн срещи с тях.

GS1 България е институционален партньор на събитието.

Ускореното разширяване на електронната търговия наложи на платформи, като еMAG на регионално ниво и Amazon, Alibaba, Ebay, Google в глобален мащаб, да осъзнаят важността за оптимизиране на продуктовите каталози чрез използване на стандартите GS1 за уникална идентификация на продуктите, които се листват в тях.

Възприемането на идентификацията по стандарт GS1 в платформите за електронна търговия е естествен процес, тъй като повече от 50 години е използвана от производители и търговци в традиционната търговия и се е утвърдила, като  глобална, стандартизирана, недвусмислена и уникална при идентифициране на продуктите независимо от сектора.

За въпроси и допълнителна информация относно стандартите ще намерите експерти на GS1 България на един от щандовете на изложението.

Повече информация относно регистрация за събитието: тук

GS1 България разполага и с промокод за 15% отстъпка gs115 от таксата за участие, при записване до 03.04.2024 г.