Брой 52 (57), 14-03-2012
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

В БТПП е открита мартенската експозиция на „Арт Виза България”


Председателят на БТПП Цветан Симеонов откри седмата по ред изложба на галерия „Арт Виза  България”. Този път бяха представени най-новите творби на пет български художнички: Александрина Караджова, Нина Златева, Цветелина Русалиева, Лидия Стефан и Атанаска Стоянова. 

В провокация от красота и стил се превърна модното ревю – проект на Александрина Караджова (Acrista) и модния дизайнер Марияна Панайотова (El Mari), на рокли-уникати, копия на картини и сюблимна част от най-женската изложба на „Арт Виза България”

Водещ на събитието бе талантливият млад режисьор Венцислав Ненков, а председателят на Палатата Цветан Симеонов призна, че е изключително доволен от мартенската изненада на галерия „Арт Виза България” и красотата, на която ще се радват посетителите и гостите на Палатата до 10 април. 

В знак на добро партньорство най-голямата работодателска организация в България – БТПП, получи като подарък картината „Айсберг” на художничката Цветелина Русалиева.
Модната журналистка, дизайнер, модел и бизнес дама Петя Велкова присъства на събитието и сподели, че е впечатлена от дозираната пищност и стил в арт тоалетите на експозиция „Енигма” и пожела на El Mari още по-големи успехи и творчески постижения.

Сред специалните гости на вечерта бяха Маестро Румен Статков, юридическият съветник на министър Аню Ангелов - Миглена Манолова, представители на рекламния и бижутерийния бизнес, много журналисти и PR-специалисти.

НОВИНИ ОТ БТПП
БТПП стартира нов проект WE-EEN
Проектът е по Рамкова програма „Конкурентоспособност" и цели разширяване на диапазона от екологични услуги за малки и средни предприятия Още
В БТПП е открита мартенската експозиция на „Арт Виза България”
Изложбата ще продължи до 10 април Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство
Оферти от Enterprise Europe Network Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Европейски ден на потребителя в София
ЗАКОНОПРОЕКТИ
Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба Н-18 за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства
Проектът е публикуван за обществени консултации до 27 март 2012 г. Още
ДАНЪЦИ, ТАКСИ, ФИНАНСИ
НАП: Електронен калкулатор изчислява здравните вноски
Електронната услуга на приходната администрация е безплатна, а за ползването й не е необходим електронен подпис Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Заседание на Съвета на министрите по търговията на ЕС
България ще информира за спряната процедура по сключването на споразумението АСТА Още