Назад

Оферти за бизнес партньорство


Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

02.02.23.01 BC НИДЕРЛАНДИЯ
Международна компания от Нидерландия търси дистрибутори и търговци на дребно в България. Фирмата е производител на периферни устройства за компютърни игри, конзоли за игри и детски играчки. Компанията търси сътрудничество и партньорство с дистрибутори и търговци на дребно на такива продукти в България. Интересува се от контакти с активни вносители на компютърни периферни устройства, конзоли и детски играчки. Има е-mail, URL.

02.02.23.02 BC ГРУЗИЯ
Фирма от Грузия търси контакти с български вносители на едро. Фирмата е производител на подправки и специфичната грузинска пикантна паста аджика, приготвена от натурални продукти. Компанията търси дългосрочно сътрудничество със заинтересовани български вносители. Има приложена презентация. Има е-mail, URL.

02.02.23.03 BC ТУРЦИЯ
Турска фирма предлага алтернативни горива, които запазват околната среда при тяхната употреба. Компанията е доставчик на биогорива в Турция. Едно от направленията на фирмата е производство и търговия с гранулирани дървесни пелети. Компанията търси контакти със заинтересовани български вносители от бранша. Предлага дългосрочно сътрудничество и конкурентни цени. Има е-mail, URL.

02.02.23.04 BC УКРАЙНА
Украинска консултантска компания предлага бизнес решения на заинтересовани фирми. Компанията предлага решения с цел постигане на пазарни и финансови цели. Предлага разработване на производствени планове, управление на проекти, маркетинг решения и други. Компанията предлага сътрудничество на български фирми от бранша и заинтересовани крайни клиенти. Има приложена презентация на компанията. Има е-mail, URL.

02.02.23.05 BC УКРАЙНА
Компания от Украйна, производител и търговец на хранителни стоки, търси контакти със заинтересовани български вносители. Фирмата предлага:

  • Широк асортимент паста;
  • Брашно и зърнени храни;
  • Слънчогледово олио - наливно и бутилирано;
  • Майонеза, горчица, сосове;
  • Сладка и конфитюри;
  • Бутилирана минерална вода.

Фирмата разполага с всички необходими сертификати за произход и износ в ЕС. Предлага конкурентни цени и търси контакти за дългосрочно партньорство. Има е-mail.

------------------

Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след   заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен   документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК   
              За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg