Назад

Оферти за бизнес партньорство


Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

28.09.23.01 BC ИНДОНЕЗИЯ
Консултантска компания, с главен офис в Индонезия, предлага услуги на заинтересовани фирми за разширяване на бизнеса им на пазари в Югоизточна Азия, като Индонезия, Виетнам, Хонг Конг, Филипините и др. Фирмата предлага консултации за преодоляване на трудностите със сложни разпоредби, културни различия и езикови бариери. Компанията предлага съдействие за регистрация на фирма, наемане на служители, внос на стоки и други услуги от административен характер. Фирмата развива дейността от 2011 г. и има възможност да предостави информация и анализ за конкретен бизнес в региона. Има приложена презентация на компанията. Има е-mail, URL.

28.09.23.02 BC ИНДИЯ
Индийска компания, износител на широк асортимент от плочки – фаянс и теракота, предлага контакти на заинтересовани вносители. Фирмата е търговец на предлаганите стоки повече от 30 години. Интересува се от контакти с вносители на едро от бранша. Има приложена презентация. Има е-mail, URL.

28.09.23.03 BC КИТАЙ
Компания от Китай предоставя логистични услуги. Фирмата е с основна дейност международна логистика от Китай до САЩ, Канада и европейски страни. Предлага услуги, свързани с международен въздушен транспорт и експресен транспорт. Компанията предлага и брокерски услуги в Китай, Хонконг, Тайван. Има е-mail, URL.

28.09.23.04 BC ЕСТОНИЯ
Компания от Естония търси контакти с български производители. Фирмата желае да се свърже с български преработвателни фирми от хранително-вкусовата индустрия, консервни фабрики и фирми за приготвяне на домашна храна. Има е-mail, URL.

28.09.23.05 BC ТУРЦИЯ
Турска компания търси контакти с български вносители. Фирмата се интересува от контакт търговци на едро и вносители на авточасти за леки и тежкотоварни автомобили, лодки и яхти. Компанията има възможност и за доставка на части от други партньорски производители. Има приложен продуктов каталог на компанията. Има е-mail, URL.

-------------------
Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК   
За контакти: тел. (02) 8117 421,  e-mail: irelations@bcci.bg