Брой 73 (78), 12-04-2012
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство

Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

 

12.04.12.01 BC РУМЪНИЯ
Представител на фирма от Румъния, издател на икономически вестници и списания, търси специализирана българска печатница, за отпечатване на изданията им. Има е-mail, URL.

12.04.12.02 BC ПОЛША
Полска фирма, доставчик на широк асортимент от плодови сокове и чай, предлага контакти на заинтересовани български вносители – търговци на едро. Има е-mail, URL.

12.04.12.03 BC ГЪРЦИЯ
Фирма от Гърция се интересува от сътрудничество с български фирми, производители на алуминиеви врати и прозорци с цел внос на тези продукти в Гърция. Има е-mail, URL.

12.04.12.04 BC ТУРЦИЯ
Турска компания за търговия на метални и стоманени изделия и конструкции, производство на контейнери и складови съоръжения, предлага сътрудничество на заинтересовани български фирми от бранша. Има е-mail, URL.

12.04.12.05 BC РУМЪНИЯ
Румънска компания за производство на облекла и текстилни изделия, търси български партньор за официален дистрибутор на продукцията си в България. Компанията работи от 1994г. и 95% от изделията са предназначени за износ във Великобритания, Италия, Германия, Франция и Испания. Фирмата е специализирана в производство на дамски облекла. Има е-mail.

12.04.12.06 BC ФРАНЦИЯ
Френска компания търси контакти с български фирми, работещи в областта на електро оборудване и снабдяване. Има е-mail, URL.

12.04.12.07 BC ИТАЛИЯ
Компания от Италия предлага дългосрочно бизнессътрудничество на български компании, основно производители, вносители и търговци на едро, с необходимост от ползване на големи складови площи. Компанията е проектант и производител на складови стопанства, съоръжения и оборудване от различни материали – алуминий, дърво и др. в зависимост от нуждите за съхранение на стоките. Компанията предлага производствени решения, съобразени с конкретните потребности на клиента. Има е-mail, URL.

НОВИНИ ОТ БТПП
Осми курс за млади арбитри в БТПП
Обучението е с теоретико-практическа насоченост в дванадесет модула Още
Председателят на БТПП ще участва в Международна конференция „Зелена индустрия и иновации”
Ще бъдат представени възможностите на Норвежкия иновационен фонд Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Съобщения за международни събития, получени в БТПП
ЗАКОНОПРОЕКТИ
Проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за акцизите и данъчните складове
Въвеждането на постоянен контрол върху движението на акцизните стоки ще допринесе за решаването на проблема с установяване на реалните техни получатели Още
ДАНЪЦИ, ТАКСИ, ФИНАНСИ
Искане до ЕК за обратно начисляване на ДДС при доставки на зърнени и технически култури
Целта е предотвратяване на данъчни нарушения Още
ПАЗАР НА ТРУДА
Удължава се срокът за приемане на годишните декларации за условия на труд
Декларациите могат да бъдат подавани по електронен път или на място в съответната териториална дирекция „Инспекция по труда" по седалище и адрес на управление на предприятието Още