Брой 179 (436), 16-09-2013
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство

Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП
тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

30.04.13.01 BC ФРАНЦИЯ
Френска консултантска компания предлага на български фирми – производители, интересуващи се от френския пазар, следните услуги:
- Търговско представяне във Франция;
- Търсене на френски бизнес партньори – дистрибутори, производители на нови продукти и технологии, партньори за съвместни проекти и др.
За контакти:
Мариана Летелиер
Тел.: 0033 1 4700 4387
Факс: 0033 1 4338 5118
E-mail: info@amapola-conseil.com

16.09.13.01 BC ИНДИЯ
Индийска компания, водещ производител и износител на семена, растително олио, зърнени храни, варива, захар, необработен памук, резервни авточасти, ръчни и стенни часовници, търси контакти с потенциални български клиенти – вносители, дистрибутори и крайни клиенти. Компанията е утвърден производител, притежава международни стандарти за качество и предлага стоки на конкурентни цени. Има е-mail, URL.

16.09.13.02 BC ЛИТВА
Компания от Литва, производител на душ кабини и други санитарни продукти за бани, търси контакти с български фирми, производители на кранове, винтили, резервни части и друга санитария за бани. Има е-mail, URL.

16.09.13.03 BC РУСИЯ
Руска компания, водещ производител на адсорбенти и катализатори, с доставки за Източна Европа, предлага широка номенклатура на продукти за нефтохимическата и нефтопреработвателната промишленост. Продуктовата гама включва: адсорбенти, промишлени катализатори за хидрокрекинг процесите, коагуланти за пречистване на отпадъчни води, високоактивен метакаолин и други. Има приложена подробна информация. Има е-mail, URL.

16.09.13.04 BC УКРАЙНА
Официален представител за Украйна, Русия и останалите страни от ОНД на италиански завод за бои и лакове, организира внос и дистрибуция на продукцията на завода в България и страните от Балканския полуостров. Италианският завод е специализиран в производството на декоративни довършителни материали и бои на естествена основа – продукти, които се отличават с високо качество на суровинните материали и се използват за облицовка на нови сгради и помещения, както и за реставрация на паметници. Всички продукти са сертифицирани в Европа. Украинският представител желае да установи контакти с български вносители на бои и лакове, с които да организира вноса и дистрибуцията за България. Има е-mail.

16.09.13.05 BC ПОЛША
Полска фирма търси контакти с български производители и износители на плодове и зеленчуци. Има е-mail, URL.

16.09.13.06 BC ПОЛША
Компания от Полша проявява интерес към доставки в Полша на слънчогледово олио в бутилки от 750 мл. Фирмата търси контакти с български производители и износители. Има е-mail.

16.09.13.07 BC ПОЛША
Фирма от Полша търси дългосрочни контакти с български фирми – производители и износители на лютеница. Има е-mail, URL.

16.09.13.08 BC ПОЛША
Полска компания с 50-годишен опит в производството на електрически уреди и инструменти като ъглошлайфи, миксери, бормашини и професионални инструменти за обработване на метал и дърво, разширява своя пазар и търси дългосрочни контакти с български фирми. Компанията желае да установи сътрудничество с български вносители и дистрибутори от бранша. Има е-mail, URL.

------------------------------------------
Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК

За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Среща на председателите на търговско-промишлените палати на България и Украйна
Украинската палата проучва опита и постиженията на БТПП, свързани основно с единния доброволен търговски регистър и дейността на арбитража Още
Новоназначеният търговски съветник на Румъния посети БТПП
БТПП удостои с диплома ръководителя на Регионалната икономическа служба към Посолството на Франция
Бразилия се присъедини към Мрежата в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network
НОВИНИ ОТ РЕГИОНАЛНИ ПАЛАТИ
Българска бизнес делегация посети Северноиракската кюрдска автономия – Ирак
Хасковската търговско-промишлена палата и Асоциацията за кюрдистанско-българско сътрудничество организираха посещението Още
ПРЕПОРЪЧАНО ЧЕТИВО
Няма никакво основание да се увеличава минималната заплата
Автор: Зорница Славова, Институт за пазарна икономика Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Днес в Европейския съюз започва Седмицата на мобилността
Мотото „За чист въздух! Вие сте на ход!“ акцентира върху факта, че всички ние имаме своята роля и че дори малките промени могат да подобрят качеството на живот в европейските градове Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Първа среща от поредицата „Danube tour”
27 септември 2013, гр. Гюргево Още