Назад

Оферти за бизнес партньорство


18.08.22.01 BC ГЕРМАНИЯ
Фирма от Германия търси български партньори за поддоставчици. Германската фирма е специализирана в обработката на стомана и стоманени изделия. Компанията търси българска фирма като доставчик на защитни подови решетки от стомана, предназначени за производствено хале на нов завод на AUDI в гр. Некарслум.
За повече информация, получаване на технически спецификации и контакт с възложителя, може да се обръщате към г-жа Анета Груйчева, ръководител на Служба по търговско-икономически въпроси в Берлин, Германия.
Е-mail: a.grouytcheva@mi.government.bg ; wirtschaft@botschaft-bulgarien.de
Тел.: 0049 160 956 83487

 

18.08.22.02 BC КАТАР
Компания от Катар търси контакти с български производители и износители. Фирмата желае да се свърже български производители на хранителни и нехранителни стоки, които проявяват интерес към реализация на произвежданите от тях стоки на пазара в Катар. Катарската компания се стреми да бъде водещ вносител на хранителни и нехранителни продукти и дистрибутор в Близкия изток. Фирмата търси надеждни производители и доставчици. Има е-mail.

18.08.22.03 BC ПАКИСТАН
Компания от Пакистан търси контакти с български износители. Пакистанската компания Dawn Bread, производител на хляб и хлебни изделия, търси контакти с български фирми за внос в Пакистан на ензими, подобрители, доматено пюре и сосове.
За контакти:
Raja Awais Nasim
Manager Finance & Procurement
Dawn Bread
15-E Naseerabad, Peshawar Road,
Islamabad – Pakistan
Tel.: +92-51 111 111 999, Ext-234; +92-335 62 777 21
E-mail: awais.nasim@dawnbread.com
URL: www.dawnbread.com

 

18.08.22.04 BC ИСПАНИЯ
Испанска дерматологична компания, член на Българо-румънската палата, предлага свои продукти на заинтересовани фирми от бранша. Sesderma е испанска дерматологична лаборатория, основана от д-р Габриел Серано през 1989 г., която има глобално присъствие. Дейността ѝ е посветена на изследването, разработването и производството на дерматологични продукти и е силно фокусирана върху иновациите. Повече от 30 години иновациите са онова, което стимулира компанията да решава проблеми, свързани със здравето на кожата и така да допринася за благосъстоянието на хората. Фирмата е пионер в използването на нанотехнологиите за разработване на решения, адаптирани към нуждите на всяка кожа. Продуктите, произвеждани от Sesderma се разпространяват и предлагат в аптеки и дрогерии в повече от 83 страни. Mediderma е част от групата Sesderma, създадена е през 1993 г. и е насочена към лекари и здравни специалисти. Линията с продукти за професионална употреба предлага решения, свързани с грижата за кожата на техните пациенти. Продуктите и прилаганите процедури от серията Mediderma покриват всички области на дермокозметиката, естетичната медицина и дерматологията, като отговарят на всички нужди на човешката кожа. Mediderma произвежда, разпространява и предлага на пазара медицински и дермокозметични продукти за професионална употреба - химически пилинг, филъри, PAN фотодинамична терапия, микроигли и др. Презентация на компанията може да видите тук.
За контакти:
Тел.: + 40 374 958 577
E-mail: info.romania@sesderma.com
URL: www.sesderma.ro

18.08.22.05 BC ГЪРЦИЯ
Гръцка фирма търси контакти с български производители. Фирмата се интересува от контакт с производители и дистрибутори на аксесоари за завеси. Има е-mail.

------------------

Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след   заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен   документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК

                  За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg